Helyijárat

Olvasgatva az oldalt eddig feltűnhetett, hogy csak külföldi utakkal foglalkozunk. “Hogy örülnék, ha pár belföldi utazás, útajánlat is lenne!” gondolhatta eddig az olvasó. Szerencsére ezentúl már ez sem lesz hiányosság! Helyijárat néven új cikksorozat indul, mely bemutatja, hogy az egyes ismert – vagy kevésbé ismert – magyar kiránduló vagy nyaralóhelyekre hogyan juthatunk el vonattal. Legyen az úticél a Balaton vagy a Dunakanyar vagy a Hortobágyra vágyunk esetleg, akkor is van lehetőségünk vonattal utazni. Kattints a cikk címére, vagy a képre a részletekért!

Kirándulás az Ipoly-torkolathoz

Laza kis családi piknik, kutyás kirándulás, folyóparti pihenés a barátokkal? Akkor irány Szob, a Duna-part, garantált kikapcsolódás!

Barangolás a Bél-kőre

Izgalmas hegyi túra, már-már magashegyi környezetben. Titeket is vár a Bükk, amely nem csak Szilvásváradból áll!

Kirándulás a Cuha-patak völgyébe

Budapestről könnyedén megközelíthető, csodálatos erdei környezet. Ha egy jó túrát keresel, és közben vonatoznál egy jót, akkor ezt ki ne hagyd!

Téli világ a Börzsöny csúcsán

Bár a cikk témája a tél, de a Csóványos az év minden szakában páratlan! Kiránduljatok tavasszal, nyáron, ősszel vagy télen, nem fogtok csalódni! A túra keményebb, de annál élvezetesebb!

LowCost romantikus vacsoravonat

Valami különleges programra vágysz? Vidd el párod egy vonatos vacsorára! Ha mindezt jó áron szeretnéd megoldani, akkor jó hírünk van: lehetséges!

Mecsek InterCity-vel a Mecsek fővárosába

Pécsre, vonattal, olcsón! Ha szemfüles vagy jegyvásárláskor, akkor kevesebb mint 5.000 Ft-ból megjárhatod oda-vissza! De a prémium osztályon utazva sem csillagászati az ár! A cikkben ötleteket találsz a városnézéshez is, még ha csak egy napra utazol is!

Belföldi barangolások az S77-tel

Vác, Dunakanyar térségéből utaznál Eger, Miskolc felé? Borsódzik a hátad a vonatozástól, mert Budapesten belül állomások között kellene császkálni? Jó hírünk van, van levágás!

Napfény InterCity-vel a napfény városába

Szegedre a megújult Napfény InterCity vonattal, Okosjeggyel, ahogy 
a korábbi teljesárú másodosztályú árat szinte lekörözöd még prémium
osztályon is.

Osztályon felüli kényelem és bisztró a vonaton

Prémium fülke, bisztrószakasz, átalakulóban a belföldi távolsági vasúti közlekedés! Hogy milyen is ez? Megéri-e? Teszteltük a szolgáltatást.

A Dunakanyar tengerpartja

Szabaduljunk meg a főváros nyüzsgésétől, meneküljünk el egy olyan környezetbe, ahol garantáltan kipihenjük olcsón a mindennapok fáradalmait!

Barangolás a Dunakanyarban

Gyors szombat délutáni program, vagy egy tavaszi bringatúra, esetleg őszi erdei barangolás? A Dunakanyar minden évszakban tökéletes úti cél.

Nógrád megye csodái

Nógrád megye csodálatos, főleg ősszel! Tökéletes célpontja lehet egy pár napos őszi kikapcsolódásnak. Mire vársz? Útra fel!